Om oss

Det galna namnet Gulfager, kommer av kominationen av efternamnen Gulam och Fagerberg. Efter vilda diskussioner efter bröllopet beslöt vi att behålla våra älskade efternamn. Vännena har däremot glatt kallat oss för Gulfager.

Vi är ett gift par som alltid har varit barnsligt förtjusta i galna smakkombinationer och spännande matupplevelser. Vi tycker att det är en stor del av livet. Här bjuder vi på nyheter inom mat, dryck, restauranger, matkemi och annat kul. Vi delar också med oss av våra tips, minnen, upplevelser och testar så klart en hel del mat,dryck och efterrätter.

Ian Gulam är praktiskt taget född i ett restaurangkök och har alltid haft ett stort intresse för mat. Han är en allätare som inte är rädd för att testa det som kommer i vägen för hans mun. Fd pokerproffs som nu återupptagit sina juridikstudier som han kombinerar med ryskastudier.

Förrätt eller dessert? – Förrätt

Öl eller vin? – Öl

Vingummi eller choklad? – Choklad

Asiatiskt eller amerikanskt? – Asiatiskt

Söndagsbrunch eller söndagsmiddag? – Middag

Chips eller ostbågar? Chips

 

Elin Fagerberg jobbar vanligtvis med skönhet och mode. Hon tycker att ett glas vin är som en parfym med sina olika smak- och doftnoter. När det gäller mat blir det självklarra valet vegetariskt, och gärna hälsosamt. Vid desserter är smulpaj eller det mesta med choklad populärt. Spana gärna in Elins andra blogg på elinfagerberg.se

Förrätt eller dessert? – Dessert

Öl eller vin? – Vin eller champagne?

Vingummi eller choklad? – Choklad!

Asiatiskt eller amerikanskt? – Asiatiskt eller gärna medelhavsinspirerat

Söndagsbrunch eller söndagsmiddag? – Brunch

Chips eller ostbågar? Popcorn!

 

Headerbild fotograferad av Lina Hartman

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: