«

»

Jan 17

Lunch på Rolfs kök

Igår åt jag lunch på Rolfs kök med en god vän. Jag har aldrig varit där tidigare. Jag valde ett av deras två alternativ som serverades till dagens lunch. Mitt val föll på torsk med potatispure. Det andra alternativet för dagen var oxbringa. Vi fick även in en löksoppa till förrätt, som var riktigt god. En bra konsistens och bra balans mellan sötma och sälta. Min torsk var mycket god. Den var väl tillagad och kombinationen med bacon, ärtor och såsen var utmärkt. Tyvärr för dåligt minne för att komma ihåg vad det var för sås ;) Rolfs kök är ett stabilt ställe i min smak. De serverar rustik mat till ett bra pris.

Gulfager Rolfs kök Gulfager Rolfs kök

 

Ian

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: