«

»

Jan 13

Rootfruit

Vi delade en påse Rootfruit rotfruktschips för ett par dagar sen. Blandningen består av potatis, rödbeta och palsternacka. Chipsen är verkligen något extra, speciellt rödbetan! Chipsen är väldigt tunna med en skön knaprig konsistens. De passar perfekt både till fredagsmyset och som tillbehör till en maträtt. Prova med att byta ut pommesen till hamburgaren nästa gång. Påsarna innehåller inte lika mycket chips som man är van vid (kan alltså bli dyrt om ni vill svulsta) Chipsen känns helt enkelt lite lyxigare, både på grund av kilopriset och av att det inte bara är den gamla potatisen i påsen. Ett extra plus är att de dessutom är KRAV-märkta.

Tom påse. Jummy!

 

Ian

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: