«

»

Jan 11

Fajitasallad bland hamburgare

Det är inte allt alltid lätt att hitta god vegetarisk snabbmat. Men bland Falafelkungar, torra baguetter och läskiga friterade grönsaksbiffar finns det några guldkorn.

Ett av dem är fajitasallad från Max. Den består av en stor grönsallad med tomater, gurka, rödlök och morot. Sen är den toppad med kryddig och väldigt god sojafärs och ostsås. Bredvid får man nachochips, salsa och gräddfil. Det är en rejäl portion men om man inte mumsar i sig all gräddfil hamnar portionen på under 400 kcal. Vilket är betydligt bättre än mycket annat. Stort plus för så pass mycket nachochips att man kan dela med sig.

Det här är ett riktigt bra alternativ som jag gillar. Det enda jag saknar är guacomole!

20130111-115615.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: