«

»

Dec 13

Afternoon tea på Grand hotell

Grand hotell har en maffig afternoon tea på sin meny. Igår var jag där på ett pressmöte med Cliniderm och Elle. Vi fick lyssna på Elles Skönhetstedaktör Hedvig och en forskningschef från Cliniderm tala om huden och hudvård. Intressant! Bland annat diskuterades det om parabener, silikoner och mineraloljor. Under tiden fick vi mumsa i oss av ett dignande bord med fingersmörgåsar, scones, lemoncurd, bakverk och annat smarrigt. Det var fantastiskt gott! Jag kommer absolut gå privat till Grand hotell för att äta afternoon tea.

Mer om hudvården får du läsa om på min skönhetsblogg.

20121213-165440.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: