«

»

Dec 09

Ljuvliga hotellfrukost

Ett av det bästa med att bo på hotell är verkligen frukosten. Tidigare i veckan bodde vi en natt på Blogger´s inn på Scandic Grand Central här i Stockholm. Dagen efter vaknade vi upp till en dignande frukostbuffé. Elin har tidigare bott på 26 olika Scandic och vågar därför kalla sig en stammis. Det som främst skiljer Grand Central från de andra är att de har pannkakor varje dag . De erbjuder fler varianter på bröd, smoothie, nutella, croissanter jordnötssmör, tillagade grönsaker och färsk frukt.

Det som brukar finnas på alla Scandic fanns så klart också där. Musli att blanda själv, olika sorters yoghurt, ostar, keso, skinka, grönsaker och flera sorters juice. Vi kan också lägga till äggröra, korv och bacon.

Vi kan varmt rekommendera pannkakor med grädde och nutella. Nom nom nom…

Om du vill läsa mer om Scandic Grand Central och Blogger´s Inn hittar du det på Elinfagerberg.se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: