«

»

Dec 10

Amarone..

Amarone är ett av mina favoritviner när det kommer till röda. Ett bra Amarone är ett sådant vin jag tycker man ska  avnjuta i lugn och ro.

I veckan fick jag ett bud med vinet Amarone Soprasasso Della Valpolicella. Det är gjort på druvorna Corvina veronese, Corvinone och Rondinella. Doften ska vara fruktig och kryddig och smaken sägs också vara fruktig och kryddig med inslag av fat, peppar, mjölkchoklad, lakrtis och körsbär.

Det rekommenderas bland annat till Janssons frestelse. Men vi får se om jag kan vänta så länge..

Artikelnummer:2352

Pris: 189 kr

/ Elin

1 kommentar

  1. AnnaKaize

    Det låter oerhört gott tycker jag… Jag älskar att prova nya viner men bor tillsammans med en man som tycker att alla viner utom Pinotage smakar saft :(
    Nåja- han har ju rätt till sin egen åsikt. Jag kan ju inte tvinga honom att ha rätt ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: