«

»

Nov 30

Fredagsmys med Castello

Här kommer ett perfekt tips till fredagsmyset! Castello har kommit med tre nya ostar. De kallas Alps Selection. I kollektionen ingår tre stycken ostar: Weissbier, Classic och Hirten. Vår absoluta favorit är helt klart Weissbier. Då till fredagsmyset, förra fredagen provade vi dessa ostar tillsammans med tre utsökta tillbehör. Tillbehören var gurka i senapsdressing, rostade nötter med honung och vaniljpäronsalsa. Klicka på bilden nedan för att se recepten. Tillbehören passar även bra till annat, som till exempel att blanda ner vaniljpäronsalsan i yoghurten på morgonen. Låt fantasin flöda fritt…

Här kommer våra kreationer!

Ian

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: