«

»

Nov 19

Zoégas Dark Temptation som kapslar till Nescafé Dolce Gusto

Dark Temptation från Zoégas är ett av mina absoluta favoritkaffen. Jag har under det senaste året mer eller mindre uteslutande köpt Dark Temptation. Jag köper kaffet som hela bönor. Jag tycker kaffet har en mjuk och fyllig smak samt en viss kryddighet. För ett tag sedan släpptes Dark Temptation som kapsel i samarbetet med Nescafé Dolce Gusto. Det är verkligen en hit! Till att börja med är det om än mer fylligt. Samtidigt som det ska motsvara en vanlig kopp kaffe, tycker jag att smaken blir mer intensiv när kaffet kommer från kapseln. Det passar även utmärkt för den som gillar att ha mjölk i kaffet. Kaffet går att hitta ute i affärer och på Dolce Gustos webshop priset ligger runt 54,90 kronor för 16 kapslar.

 

Ian

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: