«

»

Nov 17

Himlen i en liten kopp

En liten bit av himlen finns i Warszawa i form av chocolaterian Pijalnie Czekolady.

De har en rik meny med praliner, desserter, lunch och varm choklad. Vi beställde ett litet paket som kändes som en ”after noon chocolate”. Den innehöll (håll i er!) en färskpressad apelsinjuice, en varm choklad (vit, mjölk eller mörk), två nybakade baguetter, 2 nybakade croissanter och tre små skålar med körsbärsmarmelad, flytande honung och chokladkräm…

Och priset? Fyrtiofem kr!!!

Jag var mätt i timmar efteråt och det behövdes ingen lunch. Ni ser ju på bilden nedan hur förväntansfull jag var innan och sen nöjd när chokladen väl kommit in :).

De säljer också praliner och annat kul i choklad att ta med hem.

20121117-182035.jpg

20121117-182042.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: