«

»

Okt 29

Vem är bäst på tapas?

Tapas-SM är i full gång och du har chans att vara med! Gillar du att fixa ihop dina egna spanska smårätter hemma, är kanske denna tävling något för dig? Rätten ska passa till ett spanskt umgängesvin och i år är det Ramón Bilbao Tempranillo. Första priset är en resa till Spanien!!

Fyra matbloggare finns i juryn,

– Fredrik Zäll – Lyxlagat/Allt om mat

– Annika Ingemarsson – Smaskens

– Camilla Gruell – Salt&Peppar

– Karoline Nordefors – Vardag med Nordefors

Vinet beskrivs som en smakrik och fruktig Rioja. Får du några idéer? Du hittar tävlingen här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: