«

»

Okt 29

Pannkakor på Café Sirap

I helgen var jag på Sirap. Ett väldigt populärt brunchställe. Deras brunch är inspirerad av den typ av käk som brukar serveras på amerikanska dinners och liknande ställen. Själv hade jag precis ätit frukost, så för mig blev det bara pannkakor med banan, choklad, pecannötter och givetvis rikligt med sirap. Riktigt smarrigt!

20121029-140745.jpg

Sirap serverar även bl.a. frukost på vardagar, sallader och mackor. På helger gäller det att vara där i god tid för att få en sittplats eller så är det bara att vänta om du har tid med det!

/Ian

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: