«

»

Okt 25

Mango och passionsfrukt i juicen

God Morgon Bifido har kommit ut med en ny smak på juice – mango och passionsfrukt, Egentligen är det betydligt mer av andra frukter i juicen, så som apelsinjuice, päronjuice och bananpure. Men den är riktigt, riktigt god och stort plus för att det inte är något tillsatt socker i den. Däremot har man tillsatt bakterien Bifidobacterieum lactis för magens skull.

Juicen är god som den är men den kan också användas i smoothie eller i juiceshots. Juiceshots börjar bli mer och mer populärt även i Sverige och Urban Deli är ett av de ställen som har en liten bar för ändamålet Har bjuder de på ett recept.

 

Recept Urban Deli juiceshot, för två personer:

2 dl God Morgon Bifido mild mango/passionfruit

15 g ingefära (cirka 1-2 cm ingefära)

2 citronklyftor

50 gram hallon

25 gram macadamianötter (nötterna kan uteslutas för allergiker)

Riv ingefäran och blanda alla ingredienser. Rör om ordentligt. Servera i shotglas eller espressokoppar.

.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: