«

»

Okt 16

Nästa trend

Efter cup cakes, macaroones och cake pops spås gräddbullen bli nästa trend vid fika och bakning. De har börjat synas på flera ställen i många olika varianter. Riktigt kul tycker jag! Jag blir genast sugen på att testa att baka dem själv. Min Mormor sålde gräddbullar när hon levde. Så för mig är de bitterljuv nostalgi.

I Helsingborg finns Sveriges första Gräddulleria. De har mängder med smaker! Den här veckan är det Pressveckan och PR-byrån Molino bjöd på gräddbullar från Helsingborg. Jag valde en med smak av mörk choklad och hallon. Den var magiskt god! Chokladen var i ett maffigt lager och hallonen smakade syrligt, sött och färskt.

Om du vill veta mer om allt fint vårmode jag såg under Pressveckan, hittar du det på Elinfagerberg.se

20121016-202751.jpg

20121016-202800.jpg

20121016-202809.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: