«

»

Okt 13

Grattis Cecilia!

Vinnaren i Årets Konditor blev Cecilia Andersson. Samtidigt som juryn fick smaka på de tävlandes tårtor, fick vi från pressen göra samma sak. Och jag gillade just Cecilias tårta bäst.

Cecilias tårta är längst ut till vänster.

Hennes tårta bestod av, Höstpäron-tårta – en browniebotten med smördeg och smörkola, pärongelé och päronbavaroise. Glacerad med en caramelglaze. Den var riktigt, riktigt god med bra konsistens och smakkombinationer.

De tävlande bedömdes i bland annat smak, utförande, hygien och presentation. Och fick utöver tårta även göra chokladpraliner och äppelkaka.

Jag hann också med ett riktigt intressant pressmöte om fenomenet fika. Det dyker snart upp här, det också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: