«

»

Sep 19

Proffskockarna kämpar på

Ni missar väl inte Kockarnas KampTV4 imorgon kväll kl. 20:00?

Programmet går ut på att några av Sveriges främsta kockar tävlar mot varandra. De tävlande kockarna är, Leif Mannerström , Stefano Catenacci, Malin Söderström, Paul Svensson,Christian Hellberg, Carina Brydling, Tommy Myllymäki och Stefan Karlsson.

Varje vecka åker det ut en stackars kock. Övriga tävlar vidare i matlustens olika prövningar, som i det senaste avsnittet då de tävlade i såsvispning.

Fyndigt och kul! Vi hejar på Paul, Christian och Malin

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: