«

»

Sep 06

Äntligen har de öppnat!

De kanske har funnits ett tag och det bara är jag som har missat dem. Men nu har äntligen Joe & the Juice kommit till Stockholm. Jag brukar alltid besöka dem och surpla juice när jag är i Köpenhamn. Och de är definitivt bästa stället att hänga på om du vill fördriva dötid på Kastrup. Så hurra för att de har kommit hit! De har alltid goda juicer och trevlig personal. Bäst är juicen med ingefära, äpple och jordgubb. Nom, nom, nom..

 

Du hittar stället mitt emot NK på Hamngatan.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: