«

»

Aug 28

Nicolas Feuillatte och Fotografiska

Förra arbetsveckan kunde nog inte avslutats på ett bättre sätt. På fredagen var jag på champagnefrukost med Nicolas Feuillatte, som anordnades på Fotografiska. Vi fick möjlighet att testa deras olika champagner under en champagneprovning.

 

Under tiden vi smakade, höll Jonas Borg en kort föreläsning om fotografering. Den var väldigt inspirerade och jag fick med mig ett gäng enkla tips. Efter provningen fick vi chansen att se den helt nya utställningen av Christer Strömholm. Utställningen har fått namnet CHR.. (inget gnäll om dubbelpunkt, utställningen heter CHR.)

 

Det var en väldigt trevlig tillställning med många trevliga gäster. Ett utmärkt upplägg att kombinera champagne med både en liten fotoskola samt en intressant visning av utställningen med en väldigt bra guide! Jag gick därifrån mycket nöjd med stor tillförsikt inför den stundande helgen. Vilken jag nu i efterhand kan säga blev väldigt lyckad med ett bröllop på lördagen och efterföljande fest!

Foton tagna av: Rebecca Gulam

/Ian

1 kommentar

  1. Angelica

    Det låter spännande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: