«

»

Aug 26

Look n´ Cook!

I dagarna lanseras en hemsida med ett helt nytt koncept. Lookncook.se ska vara som en blandning av recept och matlagningsprogram. Och visst är det mer inspirerande att se än att bara läsa? Bakom idéen står kockarna och bröderna, Jonas och Erik Gustavsson.

När recepten filmas så ska det bli enklare för tittaren att laga hemma eftersom du direkt kan se vilken färg, konsistens och resultat det ska bli. Det finns allt mellan förrätter och dressingar till drinkar.

Smart tycker vi!

Vi spanar genast in Grönsakscevice

Psst… om du blir medlem kan du lägga upp egna videoklipp på dina recept!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: