«

»

Aug 24

Tävling med Heinz!

Heinz anordnar en tävling på Facebook, från vecka 35 till 37, där ni kan nominera en kompis som behöver lite hjälp i köket. De första som nominerar en kompis får även en värdecheck på valfri Heinz-produkt. Förstapriset i tävlingen är ett hembesök av en kock!

Så boka upp måndag för en snabb nominering!

Lycka till!

 

 

Kolla in: http://www.facebook.com/HeinzSverige

2 kommentarer

 1. Angelica

  Tack för bra tips

  1. admin

   Lycka till och hoppas du vinner!

   /Ian

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: