«

»

Aug 20

Njäe, det här funkade tyvärr inte

Jag har ätit en hel del av Hälsans Köks produkter under mina år som vegetarian. Jag gillar flera av dem, men det här var ingen fullpottare.

‘a la Bacon utlovas att vara knapriga sojabitar som ska påminna om bacon. Jag har försökt få dem knapriga, utan att lyckas speciellt bra. De hade behövt vara tunnare för att få till knaperheten. Jag gillar heller inte smaken. Det är inte så att de smakar dåligt, och jag vill absolut inte att det ska smaka bacon. Men jag hade velat ha en annorlunda smak än Hälsans Köks korvar. Nu smakar det som korvarna i mindre bitar. Tyvärr ingen hit!

Jag är heller inte förtjust i att de innehåller hela 2,25% salt och en del bränt socker…

 

/Elin

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: