«

»

Jul 26

Alkoholfri öl: Bischofshof Alkoholfrei

Inte druckit många alkoholfria öl i mina dar ;) Men när jag testade Bischofshof Alkoholfrei blev jag positivt överaskad! När jag drack den kände jag att den här smakar ju precis som en vanlig öl, vilket inte varit fallet med de andra alkoholfria öl jag smakat. Det är en väldigt lättdrucken öl, perfekt för att bara sitta och sippa på i solen eller om du bara är sugen på en öl som inte är någon direkt smaksensation.

Den har en medelgul färg, med en liten krämig ihängande krona. Doften har lätta toner av bland annat bröd, malt men även hö och gräs. När det gäller smaken, är den inte för bitter utan lite lätt åt det söta hållet, med känsla av brödighet, gräs och kanske en lätt ton av citrus.

Den innehåller endast 15 kalorier per 100 ml (75 kalorier per 0,5-l flaska) och mindre än 0,1% alkohol.

Ger den även ett plus för den glada gubben på etiketten ;)

/Ian

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: