«

»

Jul 11

Ebbas café

Jag är på roadtrip med min vän Arna. Idag har vi varit i Borgholm och lunchen spenderade vi på Ebbas café. Det är ett anrikt café som idag också är restaurang. Det vegetariska utbudet var väldigt litet men jag hittade en grekisk sallad för 119:-. Annars fanns det både dagens lunch och à la carte.

Salladen var riktigt god med fina grekiska oliver.

Efter lunchen blev det mer sol och bad och senare after beach på Strand. Superkul!

/ Elin

20120711-182252.jpg

20120711-182341.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: