«

»

Jul 09

Tips till festen: Snittar

Förra veckan fixade vi till lite snittar till ett gäng herrar som skulle ut på sjön. Dessa snittar funkar perfekt till fest, var för sig som förrätt eller bara som enkelt tilltugg till fredagsmyset!

Längst ut i varje hörn har vi baconinlindade dadlar. Vi fräste till dem snabbt i stekpanna, för att sedan ugnsgratinera dem.

Längst upp i mitten har vi salami med vårlök, zucchini och paprika tapenade.

Längst ner i mitten har vi serranoskinka med vårlök, zucchini och paprika tapenade.

I mitten har vi portobelosvamp med hackad breasola och örtkryddad cream cheese.

Till vänster om serranoskinkan har vi runda pumpernickel med getost och olivmarmelad.

Till höger om serannoskinkan har vi runda pumpernickel med getost och dadelkaka.

 

/Ian

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: