«

»

Jul 03

Vi fick ett bud

Med en flaska av likören Hpnotiq. Jag har inte testat den här tidigare så det ska bli väldigt spännande. Det är en vodka med exotiska fruktjuicer och lite konjak i. Likören har bland annat synts i musikvideon med Usher – Bad Girl och i R Kelly – Snake.

Man kan dricka den som den är med is i, blanda den med champagne eller satsa på en drink.

Hpnotiq Martini

6 cl Hpnotiq

3 cl Vodka

och ett stänk med citronjuice.

Skaka med is och sila ner i ett cocktailglas. Garnera med en citronskiva.

 

Den tjusiga färgen får du på köpet!

/ Elin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: