«

»

Jul 02

Tips till grillen!

Det har kommit ett nytt vin från Zinfandeldruvan – Zindy Calif. Vinet är inspirerat av Kalifornien och har bland annat noter av körsbär, peppar och lakrits. Det är ett rött vin som tar för sig utan att vara för tungt. Det har relativt mycket smak och de fruktiga noterna gör att det inte blir för tungt. Jag gillar det här!

Det är perfekt till grillat eller att smutta på samtidigt som du grillar. Men jag tänker också testa det till tapas.

 

Nu blev jag ännu mer sugen på att åka tillbaka till San Francisco, Napa Valley och Santa Monica…

/ Elin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: