«

»

Jun 26

Midsommar

Vi firade midsommar med ett gäng vänner i Stockholm och det blev väldigt lyckat! Solen lös och vi roade oss med kubbspel, frågelekar och en hel del god mat och vin. Till festen hjälptes alla åt att bidra med mat. Vi hade bland annat med oss, en fransk potatissallad och en mintchokladkaka i tre olika lager. Potatissalladen får extra skjuts av kapris och schallottenlök. Mintchokladkakan har ett lager av kladdkaka med mint, ett annat av mjölkchoklad och det sista av mintchoklad. Den är ljuvlig!

Vi rekommenderar er varmt att spana in recepten, som ni hittar här och här. Vi kommer definitivt att göra dem igen!

Foto: Minipixlar.se

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: