«

»

Jun 17

Första veckan på jobbet

Nu när skolan är slut och sommarlovet börjat , har jag tagit mitt pick och pack, och rest ner till Värnamo för att jobba på Golfrestaurangen i Värnamo. Det har varit en fartfylld vecka med mycket att göra. På restaurangen får jag göra det mesta, som till exempel servera, hjälpa till i köket och ta hand om disken. Det är ett varierande arbete där det hela tiden händer något. Jag måste säga att jag glömt hur kul det kan vara att jobba på en restaurang! Här nere kommer jag ta chansen att prova massa nya saker i köket och andra spännande grejer! Det ser ut att kunna bli en sommar fylld med spännande mat och dryck.

Några sköna bilder på utsikten:

/Ian

2 kommentarer

  1. Andesss

    Tjo! Ser ut som jag minns det. Kommer ner nu i helgen för lite rep o grejer. Kanske skulle ta en tripp ut till Golfen?

    Pöss

    1. admin

      Det tycker jag! Då får du passa på att kolla in brunchen på söndag, tror det är något som kommer passa dig :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: