«

»

Dec 10

Dragerade mandlar

Mandlar är något vi både gillar mycket! Är de dragerade med något gott är det ännu bättre. Vi har testat två olika sorter.

Den första är burk D från Lakrids by Johan Bulow. Denna innehåller rostade mandlar med belgisk mjölkchoklad, rålakritspulver och havssalt. Mums! Vi älskar de blanka kulorna och har lite svårt att sluta äta.

De andra mandlarna är från Kronans Apotek. Dessa heter Kanelmandlar belgiska och hittas i Kronans julsortiment. Mandlarna är täckta med belgisk mjölkchoklad och kanel. De passar utmärkt som julgodis.Vi fick snabbt ta bort dem innan påsen tog slut.

Vilka var då bäst? Vi tror att det beror lite på vad man är sugen på. Vi gillar båda! Lakritsmandlarna är mer kompakta och har lite mer överdrag medan kanelmandlarna har lite mjukare smak.

Mandlar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: