«

»

Dec 08

Bourbonlagrad dark ale

Innis & Gunn har kommit ut med en spännande nyhet – Innis & Gunn Bourbon Cask Dark Ale. Det är en dark ale lagrad på ekfat där bourbon tidigare har legat.

Smaken beskrivs med toner av kaffe, kokos, humle, bränt socker, apelsin och vanilj. Vi känner definitivt kaffe, citrus och fruktighet. Det är en väldigt speciell och spännande smak. Den är len, riklig, med en lång eftersmak av kaffe. Kolsyran är låg och smaken får framträda. Vi gillar den skarpt!

Den passar till julbordets salta mat eller som sällskapsöl som ska avnjutas långsamt.

Innis & Gunn Dark Ale

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: