«

»

Nov 13

Elins linsbiffar

Jag älskar att hitta på egna recept av det som finns hemma. Allra roligast är smaksättningen. För mig är det viktigt med fullvärdigt protein och bra näring. I mina linsbiffar har jag även i havregrynsgröt för konsistens och aminosyrorna. Jag mixar alla ingredienser, formar smeten till biffar och steker dem i rapsolja för att få essentiella fettsyror. Mängden av ingredienserna höftar jag efter behag precis som vanligt.

Jag serverade dem med ugnsrostade rotsaker. Supergott!

Ingredienser:

Linser kokade i grönsaksbuljong (ca 300 gr) Potatis (ca 2 st) Havregrynsgröt (0,5 portion) Ströbröd Färsk röd chili Vitlök Ägg Rödvin Sojasås Barbecuesås Rödlök Sambal oelek Oregano Timjan Salt och peppar

IMG_1643.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: