«

»

Okt 27

Hotellfrukost i Göteborg

Vi tillbringade den senaste natten på Scandic Rubinen i Göteborg. Det är ett riktigt snyggt hotell som renoverades i våras. Vi hade tänkt äta middag där igår men köket hade stängt när vi kom ner vid tjugo i tio. Synd, då menyn såg rätt spännande ut.

I morse njöt vi däremot av hotellfrukosten. Vi satt med utsikt över avenyn i en trendig lokal med rustika detaljer. På buffén fanns det bland annat flera sorters yoghurt, ett stort utbud av bröd, sill, äggröra, pannkakor och annat gott. Det var inte bästa Scandicfrukosten. Grand Central i Stockholm, Swania i Trollhättan och City i Linköping är favoriterna. Men den var väldigt bra!

Stort plus för trevlig personal, bra utbud av laktos- och glutenfritt samt sköna soffor!

IMG_1403.JPG

IMG_1441.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: