«

»

Okt 19

Brunch på Marie Laveau

Igår var jag, min far och syster på Marie Laveau. Vi käkade deras helgbrunch. Dagen till ära var det till och med premiär för deras nya meny. Den är något annorlunda mot innan, men det är samma koncept som tidigare. Vi valde varsin main och en side order. Stället har schyst gediget käk. Favoriten var min syrras val – Lobster Rollen. Mitt eget val var inte helt hundraprocentigt. Min main var fin, jag valde Southern Fried Chicken, men min Creamed Corn var inget som föll mig i smaken. Min far valde en Southern Fried Fish och var nöjd med sitt val.

Lobster Roll

Lobster Roll

Southern Fried Chicken

Southern Fried Chicken

Southern Fried Fish

Southern Fried Fish

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: