«

»

Sep 19

Krusbärspaj i miniformat

Jag älskar smulpaj! Det är enkelt, går snabbt och är otroligt gott. I veckan gjorde jag en variant med krusbär i miniformat. Jag hade en skvätt socker och maizena på bären och smuldegen bestod av mjöl, socker, smör och havregryn. Jag gillar att krusbär precis som vinbär och rabarber ger syra.

Jag testade även att göra några glutenfria. Jag har aldrig bakat glutenfritt förut. Men jag hade fiberkokosmjöl från Urtekram hemma och tänkte att det var värt att testa. Jag blandade kokosmjölet med socker och smör. Det blev faktiskt rätt bra! Lite som en blandning av smulpaj och kokostoppar. Mängden ingredienser höftade jag som vanligt.

IMG_9988.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: