«

»

Aug 18

Dejt på Taxinge slott

För någon vecka sedan besökte vi Taxinge slott och deras välkända kakbuffe. Vi började med en lätt lunch först och sedan högg vi in på kakorna.

Det fanns ALLT! Det dignade verkligen av kakor, bakelser, pajer och tårtor. Det var inte lätt att välja av alla alternativ. Speciellt inte med en sockerberoende kö bakom sig. Man betalar per kaka och vi testade lite olika. Bäst var helt klart citrontårtan. Mums!

Det var otroligt välbesökt den här dagen. Trots det lyckades de hålla en hög standard och det var påfyllt och fräscht. Lite gladare personal och vi hade varit ännu nöjdare.

Men vill du stilla sötsuget i en väldigt mysig miljö är det här ett hett tips! Vi kan också rekommendera att ta med promenadskorna. Det är väldigt vackra omgivningar och skönt att promenera bort lite av det söta efteråt.

IMG_1965.JPG

IMG_1968.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: