«

»

Jul 28

Ett nyttigare snacks

För några dagar sedan fick vi hem prover på Finn Crisp Rye Snacks i två nya smaker och nu någon dag efter har vi testat dem. Vi har inte provat originalet tidigare.

Nyheterna kommer i två olika smaker -Tomat & Rosmarin och Surdeg. De ska båda vara bakade på fullkornsråg. Snacksen är formade som små tortillachips. Att äta dem bara som de är känns lite torrt. Men tillsammans med en god dipp blev de en höjdare! Tomat & Rosmarin var vår favorit.

Ett stort plus jämfört med vanliga chips, är att man blir mätt på dem. De blir ett väldigt bra förfestsnacks! Ännu ett plus är att man faktiskt känner sig något mer hälsosam när man äter dem jämfört med annat snacks.

Gulfager Finn Crisp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: