«

»

Jul 27

Salmiak-Crème

 

 

Av en ren slump kom vi över en gammal klassiker i nytt format. För ett par veckor sedan, när vi var på väg hemåt från Växjö, stannade vi till i Mjölby. Där hittade vi en ny favorit – Salmiak-Crème. Den är en variant av klassikern Nöt-Crème. Vi har inte sett crémen tidigare fastän den funnits sedan 2011. Crèmen har en distinkt salmiaksmak. Den har även den där krämiga känslan som hittas hos Nöt-Crème. Vi hoppas verkligen att vi kan hitta den här hemma. Har du smakat den? Gulfager Salmiak Crème

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: