«

»

Jun 06

Till picknicken

Quorn är en av de vanligaste basvarorna för oss. Vi använder främst färs, bitar och filéer. De är enkla att förändra och anpassa smaken på. Men quorn är väldigt neutralt i smaken och kräver mycket smaksättning.

För någon vecka sedan stekte vi quornbitar till en matig sallad. Vi blandade dem med färdiga linser (Go Green och Zeta har grymma!). Körsbärstomater, ruccola, smulad fetaost, pressad citron och olivolja åkte också ner. Allt toppades med crema de balsamico. Det blir super som picknickmat!

20140606-090751-32871903.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: