«

»

Maj 11

Med lite macapulver

Idag gjorde jag nästan samma smoothie som jag skrev om sist. Morotsjuice, linfröolja, linfrön, lite filmjölk, mjölk, jordnötssmör, hallon och päron. Den här gången tillsatte jag lite macapulver från Great Earth. Det gav ingen förändring i smaken. Men innan jag häller ner den i smoothien doftade pulvret lite bränd rotfrukt.

Macapulver innehåller 10 gr protein per 100 gr och ska vara rikt på järn, kalcium, magnesium och flera vitaminer. Jag har inte testat det tillräckligt länge för att säga om det har någon effekt eller inte. Men jag gillar näringsrika produkter som är enkla att hälla ner i en smoothie.

Traditionellt har macapulver använts för att bota trötthet och näringsbrist men även som afrodisiaka.

bild

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: