«

»

Maj 09

Green juicing

Ni har säkert redan sett dem i reklamen. De nya grönsaksjuicerna från God Morgon/Rynkeby/Arla. Jag är egentligen rätt anti grönsaksjuice. Inte på grund av näringsvärdet utan på grund av smaken. Men den här varianten med morot gillar jag. Den innehåller även apelsin, äpple, pumpa och citron. Däremot finns det en annan variant med rödbeta som inte riktigt var min kopp te.

Juicen med morot körde jag ner i min morgonsmoothie i morse. Jag blandade den med linfröolja, jordnötssmör, linfrön, hallon, äpple, lite filmjölk, svartpeppar och kardemumma. Det blev riktigt bra! Och jag blir glad när jag lyckas dölja smaken av linfröolja.

/Elin

Morotsjuice

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: