«

»

Maj 03

Vegetarisk gyros

Gyros en av mina absoluta favoriträtter – när den är gjord av fläskkarré. Givetvis kan Elin inte äta ”riktig” gyros, så vi skaffade oss lite vegetariska gyros. De får ett klart godkänt betyg. Både av mig och Elin. Enligt mig så har de i vart fall liknande konsistens. Dock saknas ”fetkänslan”. Kryddningen var också riktigt trevlig. Denna gav gyrosen en ”riktig” känsla. Ett tips för tillagningen är att inte steka för länge. Detta kan leda till att gyrosen blir hårda på ytan. De mindre bitarna hårdnade något, men det gav en bra mix av knaprighet. Som ni ser nedan gjorde vi en gyrostallrik, men gyros gör sig även i ett pitabröd eller i en rulle. Vegetarisk gyros

Vegetarisk gyros

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: