«

»

Apr 30

Våfflor smaksatta med saltlakritssirap

Efter ett onödigt långt uppehåll här på bloggen är det dags att återuppta bloggandet igen med ett tips. Om ni vill förhöja smakupplevelsen på era våfflor nästa gång – så kommer här ett intressant förslag. För ett tag sedan provade vi att smaksatta våra våfflor med saltlakritssirap. Det var verkligen en hit. Välj ert favoritrecept på våfflor och tillsätt bara önskad mängd sirap. Sirapen har en väldigt kraftig smak av saltlakrits, så smaka av tills ni känner er nöjda. Sirapen gav våfflorna både en mörkare färg och en bra smak av saltlakrits. Sistnämnda är något som särskilt Ian uppskattade. Sirapen heter Salty Liquorice Syrup och kommer från Lakrids by Johan Bülow.

Vi har också testat den som sås till vaniljglass. Gott!

Gulfager Lakritsvåffla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: