«

»

Feb 25

Frukost på Taverna Brillo

Jag älskar frukostmöten. Kanske beror det på att jag är så otroligt morgontrött. Men med ett frukostmöte måste jag ju gå upp och får ändå njuta av något mysigt.

På det senaste frukostmötet var jag på Taverna Brillo vid Stureplan med två tjejer. Restaurangen har olika frukostpaket att välja mellan. Vi valde det stora frukostpaketet för 100kr. I det ingick valfri kaffe/te, färskpressad juice, smörgås och yoghurt med musli.

Jag valde en fluffig cappuccino, apelsinjuice, vegetarisk macka och yoghurt med kokos och ananas. Min macka var gjord på valnötsbröd som förmodligen var hembakat med ost, tomat och lite olivolja. Jättegod! Men yoghurten var bäst, den var helt fantastisk! Jag måste försöka hitta den i butik för att köpa hem. Men tyvärr är jag inte helt säker på att juicen var färskpressad.

Jag kommer absolut gå tillbaka hit för frukost. Det var okomplicerat och gott.

Frukost Gulfager.se

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: