«

»

Feb 02

Vi har smakat Lakrids av by Johan Bulow

Lyxig lakrits täckt av choklad. Vi som gillar både choklad och lakrits blev sålda när vi smakade på Lakrids av Johan Bulow.

Vi har testat tre varianter av kulor med sötlakrits:

Choc Coated Liquirice – är täckt av belgisk mjölkchoklad och rullad i lakritspulver. Den har en väldigt fin kombination av smaker. Det här är Elins favorit. Lakritskulorna bara försvann i den här burken. Den här lakritsen ska också vara vald till Svenska Folkets Favoritlakrits 2012. Vi förstår varför.

Passion Choc Coated Liqurice – är täckt av vit choklad med passionsfrukt. Det här är en spännande smakkombination där syran balanserar sötman från chokladen. Den smakar friskt, fruktigt fräscht och sött. Smart!

Dark & Coffe Choc Coated Licoricek – täckt av 65% mörk choklad från Belgien och bitar av rostade Arabica kaffebönor. En vuxen smak med en lite knaprigare yta. Lyxig! Det här är Ians favorit.

Vi gillar dem alla. De har balanserade och genomtänkta smaker och kommer i snygga förpackningar. Det känns också extra roligt med den runda formen. Vi vll ha mer!

Det negativa? Priset! Visst, ingredienserna verkar hålla en riktigt hög kvalité, men 85kr per burk kommer vi nog inte lägga varje lördag.

bild 1-25

Psst! Lagom till Alla Hjärtans Dag finns det en Love-burk med lakritskulor täckta av vit choklad och jordgubb. 2:35 kr för varje såld burk skänks till danska Röda Korset.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: