«

»

Jan 21

Leila´s nya General Store

Leila Lindholm är på väg att öppna upp en ny köksbutik i Mood-gallerian i centrala Stockholm. I butiken kommer du bland annat kunna hitta vintageprylar, pastellfärgade köksprodukter, metallburkar för förvaring och Leilas böcker.

Butiken finns sedan tidigare på nätet och den fysiska butiken i Mood öppnar i mitten av februari. Vi kommer förmodligen gå dit och spana in lite nya köksprylar. Pastellfärgade köksprodukter i emalj brukar vara en hit. Vad tycker du? Har du handlat något från nätbutiken tidigare?

 

abe7754ef9f4eee8_800x800ar bd320e812304b8b2_800x800ar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: