«

»

Dec 01

Jätteostar och extra protein

Arla har kommit ut med flera nyheter i sitt sortiment. Vi har testat ett gäng av dem.

Familjefavoriter är namnet på ett gäng klassiska ostar i ny förpackning. Port Salut, Gouda, Edamer och Jämtgård. Ostarna kommer i flera olika storlekar. Vi tycker att Port Saluten är den godaste!

Visste du att vi äter 18 kg ost per person och år i Sverige? Det är vansinnigt mycket!

Image-1.aspx Image.aspx

En annan nyhet från Arla är Arla Wellness Protein Control som precis som namnet avslöjar, innehåller mycket protein. Nyheterna består av en mjölkshake och en yoghurt med extra mycket mjölkprotein. Smakerna på shaken är hallon/yoghurt och Blåbär/banan. Den första är tyvärr ingen höjdare men blåbär är god!

Yoghurten finns med vaniljsmak eller naturell. Vi gillar båda! Proteininnehållet är 100% högre än i vanliga mjölkprodukter. Sockret hade gärna fått vara mindre i yoghurten. Halten ligger på 6.4%. Men ett stort hurray för att det är äkta vaniljstång i!

Image-3.aspx Image-2.aspx

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: