«

»

Okt 21

En soppa på Cup 2 Go

Idag besökte jag restaurangen/fiket Cup 2 Go i Liljeholmstorget. Jag har varit där en gång tidigare och ätit en god wrap. Den här gången beställde jag en tomatsoppa med chili och yoghurt. Den var jättegod och allt hade kunnat vara bra om det inte hade varit för personalen.

Det är få ställen jag har blivit bemött av så otroligt otrevlig personal. Det var en kille i min ålder som tog emot mig och var totalt ointresserad. Inget hej, ingen fråga om dryck, ingen information, ingenting. Bara extremt otrevlig. Efter mycket om och men och suckar frågar han om jag vill ha bröd till soppan. Men hans telefon ringer så då fortsätter han att skita i mig. Hans kvinnliga kollega tar över och loffar upp lite bröd direkt från en kasse från Martin Olsson. Fräscht?

Nä, hit går jag inte igen. Soppan var god. Men jag gör hellre en soppa själv för att slippa bli dåligt bemött och betala för det. Jag ångrar att jag inte bara gick, men jag var lite för hungrig för det. Jag hann haspla ur mig att han inte direkt låter glad. Men ha la givetvis inte märke till min kommentar.

994363_10151956060152667_919645395_n

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Kalle

  Tog du reda på namnen? De är inte rädda om sitt jobb!

 2. My

  Tråkigt att det va så dåligt bemötande :/ ska på intervju för dem imorgon och om jag får jobbet får ni komma förbi så ska jag se till att du blir trevligt bemött, haha ;D kul att höra att det va bra mat iaf :)

  1. admin

   Då håller vi tummarna för att du står där nästa gång! :)

  2. admin

   Då håller vi tummarna för att det är du som står där nästa gång vi kommer :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: