«

»

Okt 08

Golden Hits nya bar

Under förra veckan besökte vi Golden Hits för att spana in deras nya åttiotalsbar. Det var Bindefeld som hade bjudit in till pressträff och vi var runt femtio glada besökare.

Den ny baren är riktigt snygg med guldskimrande soffor och väggar av CD-skivor och kassettband. De har verkligen fokuserat på tema hits. Vi fick smaka flera spännande drinkar. En daquiri med passionsfrukt blev favoriten!

Efter minglet var det dags att sätta sig i restaurangen och avnjuta en tre rätters middag. Den började med svampsoppa, fortsatte med delizie med grönsaker för Elin och oxfile med potatisterrin till Ian. Tyvärr var vi tvugna att smita tidigare och missade det viktigaste – desserten. Men vi kommer gladeligen tillbaka en annan gång!

Men det bästa var inte maten. Utan den fantastiska showen vi fick se under tiden vi åt. Det var fyra artister som serverade oss och ibland bröts middagssorlet med att de rev av några hits. Vi fick bland annat höra på hits av Madonna och Michael Jackson. Det var helt fantastiskt!

20131004-083929Fotot har vi lånat av fina Malin.

bild-102 bild-101

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: