«

»

Sep 27

Smaken av Blossa 2013

Snart kommer den. Den där juliga reklamen från Blossa. Kan ni höra den?

Årets smak är lite.. mystisk? Det har nämligen inte avslöjats vad årets glöggsmak är. Inspirationen till smaken har tagits från Dalarna. Och det kan ju leda till rätt många smaker. Tallbarr kanske? Blossas tanke är att se vad människor tycker om smaken. Sedan ska de samlade smakuppfattningarna avslöjas vid Lucia. Smart PR-trick eller kul? Jag tycker ändå att det är rätt spännande.

På tisdag släpps flaskan på Systembolaget. När du väl vågat smaka kan du skriva dina kommentarer om smaken och läsa hur andra uppfattar den på arets.blossa.se.

Plus i kanten för ljuvlig flaska!

BLOSSA 13

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: