«

»

Sep 20

Nytt i frysdisken – Magnum Pints

Under förra veckan var jag på förhandsvisningen av filmen Monica Z. Filmvisningen kombinerades med en provsmakning av nya Magnum Pints.

450 ml magnumglass du äter med sked istället för pinne! Den kommer i tre olika smaker – Magum Vanilla &Chocolate, Magnum Chocolate och Magnum Hazelnut & Chocolate.

Min favorit blev helt klart Magnum Chocolate. Det är en chokladgräddglass med riven belgisk choklad och i mitten är det en tjock kärna av chokladsås. Perfekt när du har PMS-sug! ;)

Smaken kommer inte upp till Ben & Jerrys klass. Men Magnum är heller inte lika dyr. Priset ligger på 35-45 kr och glassen säljs i vanliga affärer.

bild-91

Och filmen? Ljuvlig! Särskilt tillsammans med glass, tända ljus, fluffiga kuddar och en mysig biosalong. Jag älskade skådespeleriet och miljön. Den känns autentiskt och är du minsta intresserad av mode borde du se den enbart av den anledningen. Jag älskar också Monica Zetterlunds musik sedan tidigare.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: